top of page
Fraklip farve_MG_1405.jpg

MIN BAGGRUND

© 2019 by PIA DAUGAARDJeg har produceret podcast siden 2018. Det er blevet til en del forskellige podcastserier - se nogle af dem her

Før jeg blev selvstændig med podcast og podcastundervisning som speciale har jeg været radiojournalist og studievært hos DR i Nordjylland gennem mere end 20 år . 

Iøvrigt et job fyldt med lyd indenfor alle mulige forskellige journalistiske genrer. Jeg har lavet såvel nyhedsjournalistik - interviews, debat og reportager - som det lidt blødere indhold, hvor der er plads til at dvæle lidt mere ved de menneskelige historier.

Som for eksempel i mini-portrætserien ' Børn af Frihedskæmpere', som jeg lavede i anledningen af 75-året for Danmarks befrielse.

Men ellers har jeg konceptudviklet, tilrettelagt og eksekveret programmer til Danmarks mest lyttede radiokanal, P4. Det har både været regional morgen- og eftermiddagsradio til lytterne i Nordjylland og de landsdækkende programmer Søndag i Farver og Slå Mave Radio, hvor flere end ½ million danskere lyttede med. 

Jeg er uddannet journalist og har før min tid i DR arbejdet med blandt andet magasinartikler hos DGI og intern kommunikation hos Carlsberg.


 


 

bottom of page