top of page
Fraklip farve_MG_1405.jpg

MIN BAGGRUND

© 2019 by PIA DAUGAARDJeg har produceret podcast siden 2018. Det er blevet til podcastserien 'Podcast om at være introvert'. 

Den er blevet til sideløbende med mit job som radiojournalist og studievært hos DR i Nordjylland, hvor jeg har arbejdet gennem mere end 20 år . 

Iøvrigt et job fyldt med lyd indenfor alle mulige forskellige journalistiske genrer. Jeg har lavet såvel nyhedsjournalistik - interviews, debat og reportager - som det lidt blødere indhold, hvor der er plads til at dvæle lidt mere ved de menneskelige historier.

Som for eksempel i mini-portrætserien ' Børn af Frihedskæmere', som jeg lavede i anledningen af 75-året for Danmarks befrielse.

Men ellers har jeg konceptudviklet, tilrettelagt og eksekveret programmer til Danmarks mest lyttede radiokanal, P4. Det har både været regional morgen- og eftermiddagsradio til lytterne i Nordjylland og de landsdækkende programmer Søndag i Farver og Slå Mave Radio, hvor flere end ½ million danskere lyttede med. 

Jeg er uddannet journalist og har før min tid i DR arbejdet med blandt andet magasinartikler hos DGI og intern kommunikation hos Carlsberg.


 


 

bottom of page